Meistä
Colorzone Hair and Beauty on erilaisiin hiustenvärjäyksiin erikoistunut liike. Erityistaitoihimme kuuluvat esimerkiksi suuret värimuutokset, balayage-liukuvärit, airtouch-tekniikka ja vaalennukset. Meiltä on värjäysten lisäksi mahdollista saada myös kampaukset ja luksushoidot hiuksillesi sekä ostaa sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Mukavana bonuksena meillä on shiatsu-hierovat pesupaikat. Tämän lisäksi meillä on hyvä ilmapiiri, maistuvat juomat ja hyvä taustamusiikki. Meiltä saat myös ammattilaisten vinkit hiustenhoitoon.

Meiltä löydät myös kampaus- ja meikkauspalvelut niin arkeen kuin juhlaan.
Meillä työskentelevät oman alansa ammattilaiset, jotka ovat todella kiinnostuneita uusista trendeistä ja innostuneita oppimaan uutta. Kehitämme taitojamme ja palvelemme jokaista asiakasta kohteliaasti ja sydämellisesti.
Meidän liikkeestämme löydät aina mahtavia tarjouksia ja kampanjoita. Muistathan myös aina toivotut lahjakortit! Lahjakortteja on saatavilla sekä paperisina että sähköisinä.

Liike sijaitsee Tampereen linja-autoasemaa vastapäätä. Osoite on Hatanpään valtatie 12 M 3.
Elena
Elena - perustaja, parturi-kampaaja ja meikkaaja yli 10v kokemuksella. Kokenut yrittäjä. Tykkään tehdä erilaisia monivärjäyksiä. Vahvuuteni ovat värimuutokset ja luonnolliset vaalennukset. Näyttävät juhlameikit ja kokonaisuudet ovat intohimoni. Autan ja neuvon mielelläni tyylin ja värjäyksen sekä kotihoitotuotteiden valinnassa.On myös todella kiva tavata uusia ihmisiä ja päästä hiustenlaiton lomassa tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin.
Tervetuloa minun penkkiin!
Laura- parturi-kampaaja kahden vuoden kokemuksella, Colorzonella heinäkuusta 2021 asti.
Erityisesti tykkään tehdä vaalennuksia ja luonnollisia lopputuloksia sekä monivärjäyksiä.
Luonteeltani olen rauhallinen ja rento, minun penkissä voidaan höpötellä mistä vaan.
Tervetuloa asiakkaaksi!

Laura
Left
Right