Värinmuutos
Mikäli hiuksesi on värjätty tummaksi, punaiseksi, mustaksi tai kupariseksi, ja haluaisit päästä siitä eroon, kannattaa varata aika värinmuutokseen, jolloin käytämme värinpoistoainetta yleensä kauttaaltaan tai pelkkään pituuteen. Tämän jälkeen teemme vaalennuksen, jotta pääsemme mahdollisimman lähelle toivottua väriä. Sen jälkeen laitamme hiuksiin taittovärin.
Asiakkaan tulee ymmärtää, että tämä on projekti, joka voi vaatia muutaman käynnin ja joko Olaplexia tai b3 Brazilian bond Builderia on käytettävä värjäyksen yhteydessä, jotta hiukset eivät kärsi liikaa. Joskus kampaaja voi suositella hiustenleikkausta. Tämä riippuu hiusten kunnosta sekä ennen värjäystä että sen jälkeen.
Kotihoidoksi suositelemme rakennepaikaavia tuotteita, kuten esimerkiksi Olaplexia.
Asiakkaan tulee kertoa kampaajalle aikaisemmista hiustenvärjäyksistä mahdollisimman paljon; mitä kaikkea on tehty, mitä tuotteita on käytetty, millä hän hoitaa hiukset kotona, kuinka usein hän käy kampaajalla ja niin edelleen. Jos hiuksiin on joskus laitettu kasviväri, on siitä kerrottava kampaajalle. Esimerkiksi blondia on mahdotonta tehdä ennen kuin kasviväri on kasvanut hiuksista kokonaan pois.
Tässä on esimerkki värinmuutoksesta jossa hiuksissa oli kertynyttä metallia, joka estää hiusten vaalennusta, tekee hiuksista kuivat ja helposti katkeavat.
Tässä alla on esimerkki värinmuutoksesta, jossa oli joskus kaupanvärit, vanhat raidat, ja suoraväri. Ennen kuvassa on kauniita erivärisiä vivahteita, toinen kuva otettu kahden värinpoiston jälkeen ja kolmas kuva on lopputulos. Toisen vaiheen jälkeen tehtiin kunnon vaalennus ja sävytys varovaisesti. Tähän meni noin 4 tuntia aikaa.
Tässä alla on esimerkki värimuutoksesta, jossa oli joskus kasviväri. Toisesta kuvassa näette, miten se tuli esille värinpoiston jälkeen. Lopputulos on kuitenkin kaunis, vaikka kasvivärin takia ei ollut mahdollista tehdä hiuksista blondeja.
Värimuutokset vaaleasta tummempaan vaativat myös osaamista ja kokemusta. Joskus on laitettava muutama kerta erilaisia sävyä esipigmentointiin ja sen jälkeen vasta toivottu värisekoitus.
Tässä alla on kuvia värimuutoksesta, jossa kotona vaalennettuille hiuksille oli laitettu suoraväri, joka tarttui epätasaisesti hiuksiin. Hiukset ovat hennot ja heikot. Lopputuloksena on toivottu vaalea väri.
Lisää värimuutoksia::
Tämän palvelun hinnat alk. 150e-330e.